پختن و شیرینی و کیک از علایق بانوان و خانوده هاست و معمولا بسیاری از این افراد برای این کار با مشکل انتخاب گزینه مواجه هستند.
همشهری آنلاین: این بار پیشنهاد میشود تا جای پرتقالها در میوهفروشیها خالی نشده و میوههای تابستانی جای آنها را نگرفته اند، پختن کیک پرتقالی را تجربه کنید و روزی شیرین را کنار خانواده با استکانی چای بگذرانید!
مواد لازم:
یک عدد پرتقال
۳ عدد تخم مرغ
یک فنجان پودر قند
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
دو فنجان بادام زمینی
یک چهارم فنجان آرد سفید
مقداری پودر قند الک شده، خامه زده شده و
یک عدد پرتقال برای تزئین.
مراحل پخت
۱- پرتقال را بشویید و با یک سیخ یا چنگال داخل آن، چند سوراخ عمیق ایجاد کنید. سپس آن را در یک قابلمه کوچک گود قرار دهید و روی آن آب بریزید تا تمامی سطح پرتقال را بپوشاند. قابلمه حاوی آب و پرتقال را روی حرارت گاز قرار دهید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا آهسته بپزد و پوست پرتقال نرم شود. در پایان این مدت، پرتقال را از داخل آب بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.
۲- فر را روی ۰۸۱ درجه سانتیگراد و یا ۰۳۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک عدد قالب کیک دایرهای شکل با دهانهای به قطر ۰۲ سانتیمتر آماده کنید و دیواره و کف آن را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی پوشش دهید. پرتقال سرد شده را به دو نیم کرده، پس از خارج کردن هستهها، آن را با پوست، داخل خردکن و یا غذاساز بریزید و در پایان پورهای از پرتقال تحویل بگیرید.
توضیح: برای آن که پرتقال به وسیله خردکن یا غذاساز راحتتر به پوره تبدیل شود آن را از پیش با چاقو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
۳- در کاسه دیگری تخممرغها و شکر را به اندازهای با هم مخلوط کنید تا مایهای سفت حاصل شود. بیکینگ پودر(گرد نانوایی)، آرد و بادام زمینی را نیز به مایه فوق اضافه کرده، با پوره پرتقال مخلوط کنید. به این ترتیب مایه کیک آماده میشود.
۴- مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت تا پخت کامل در فر از پیش گرم شده، قرار دهید.
نکته: برای امتحان پخت کامل، کافی است یک عدد خلال دندان را داخل کیک فرو کرده، بیرون آورید. اگر کیک به طور کامل پخته شده باشد، مایه به خلال دندان نمیچسبد. در غیر این صورت زمان پخت را اضافه کنید.
پس از اطمینان از پخت کیک آن را از فر بیرون آورده، به همان صورت با قالب به مدت ۵۱ دقیقه در هوای معمولی اتاق قرار دهید تا سرد شود. سپس قالب را برگردانده، آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. برای زیبایی بیشتر در سرو این کیک، کف بشقاب یا سینی موردنظر را با حلقه بریده شده پرتقال بپوشانید و سپس کیک را روی آنها قرار دهید. سطح کیک مقداری پودرقند بپاشید و درنهایت با خامه زده شده آن را تزیین کنید.
کد خبر 757392 منبع: همشهری آنلاین
-
خوراک سبزیهای فصل با کرفس
-
کوفته ریزه با سس گوجه فرنگی را این روش بپزید
-
کیک پرتقالی را چگونه بپزیم؟
-
آمار زنان بیحجابی که با اولین پیامک تذکر حجاب خود را اصلاح کردهاند | اصرار به هنجارشکنی برابر است با برخورد انتظامی و قضایی
-
پلمب کتاب فروشی سروش صحت به دلیل بیحجابی در رشت | تصاویر پلمب کافه کتاب اردیبهشت را ببینید
-
تمام روئسای فدراسیون در تاریخ یک طرف علیرضا دبیر یک طرف! | کاش همه سر جلسه نماز می خواندن اما…
-
روابط خوبی با ایران داریم اما هیچ رابطهای با ترکیه و آذربایجان نداریم
-
مدرس AFC: قلعه نویی قداست مربیگری را زیر سوال برد | اقدام او مربیگری را بی ارزش کرد!
-
پوشش اجباری و تفکیک جنسیتی شهرک خبرساز در سکوت!
-
ادعای تند و تیز مدیرعامل پرسپولیس در خصوص طرفداران نساجی؛ تا وقتی که پرسپولیس نباشد…
-
ببینید | لحظه وصف ناپذیر شفای دختر فلج ایرانی در حرم مطهر امامین عسکریین (ع) | واکنش زنان حاضر در حرم را ببینید
-
مدرس AFC: قلعه نویی قداست مربیگری را زیر سوال برد | اقدام او مربیگری را بی ارزش کرد!
-
آمار زنان بیحجابی که با اولین پیامک تذکر حجاب خود را اصلاح کردهاند | اصرار به هنجارشکنی برابر است با برخورد انتظامی و قضایی
-
روابط خوبی با ایران داریم اما هیچ رابطهای با ترکیه و آذربایجان نداریم
-
شایعترین علائم کمبود کلسیم | از کجا بدانیم کمبود کلسیم داریم
-
اگر در ظاهرتان این نشانهها را دارید فشار خونتان بالاست
-
ورود سامانه بارشی جدید به کشور ؛ استانهایی که بارانی میشوند | اختلاف ۳۸ درجهای دما در سردترین و گرمترین مرکز استان کشور
-
ببینید | تعجب ایرانی ساکن آلمان از این صحنهها در یک خیابان مهم کلن
-
علائم کبد چرب را بشناسید ؛ بهترین راه تشخیص کبد چرب | برای کبد چرب چی بخوریم
-
عکس | چهره ای از سعید معروف که کمتر دیده بودیم | واکنش جادوگر والیبال به نیمکت نشینی