فوت و فن آشپزی با مایکروفر

این روزها وسایل متنوعی در زمینه لوازم خانگی تولید و روانه بازارها شده و بسیاری از خانواده‌ها نیز به خریدن و داشتن آنها در منازل و به ویژه آشپزخانه‌هایشان علاقه‌مند هستند و داشتن آنها را جزو ملزومات زندگی خود می دانند.

همشهری آنلاین: مایکروفرها و سولاردام‌ها از جمله وسایل تقریبا نوظهور در صنعت لوازم خانگی است که اکنون در بسیاری از خانه جا خوش کرده‌اند. اما از آنجا که کار کردن با این دست وسایل به دلیل برنامه‌های نسبتا پیچیده‌ای که دارند کمی سخت و دشوار است.به همین دلیل دانستن نکاتی کوچک اما مفید، می‌تواند شما را برای نتیجه‌گیری بهتر هنگام آشپزی با اجاق‌های مایکروفر یاری دهد.

– عمق نفوذ امواج مایکروفر حدود پنج سانتی‌متر است، بنابراین قطعات بزرگ گوشت و یا غذایی که در ظروف عمیق و گود ریخته شده باشد به خوبی طبخ نمی‌شوند. مواد را در سطوح گسترده بچینید و به قطعات کوچک‌تری خرد کنید و یا با چنگال یا چاقو در قسمت‌های ضخیم برش ایجاد کنید.

– از قرار دادن ظروف فلزی که امواج را بازتاب می‌دهند، خودداری کنید. همچنین، ظروفی که تزیینات طلایی و نقره‌ای دارند، در مایکروفر نگذارید. این تزیینات فلزی، موجب جرقه زدن و اغلب تیره شدن ظروف می‌شوند.

– شکل ظروف انتخابی شما نیز اهمیت دارد. ظروف گرد، بهترین شکل را برای طباخی در مایکروفر دارند؛ چون حرارت به صورت یکنواخت به تمام قسمت‌های ظرف می‌رسد. اگر ظرفی که دارید درپوش ندارد، می‌توانید با یک لایه نایلون محافظ غذا روی ظرف را بپوشانید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار خارج شود.

– استخوان، حرارت را انتقال می‌دهد؛ بنابراین وقتی گوشت یا مرغ را با استخوان می‌پزید، گوشت چسبیده به استخوان زودتر می‌پزد.

– در طبخ با مایکروفر، تبخیر چندانی صورت نمی‌گیرد. بنابراین حداقل آب ممکن را به غذاها اضافه کنید، ضمن آن که در بسیاری از مواقع، می‌توان بدون افزودن آب‌اضافی و فقط با آب موجود در خود مواد، آن‌ها را پخت.

– اگر موادی که می‌پزید از یخچال خارج کرده‌اید، باید زمان طبخ غذا را اندکی اضافه کنید.

– مواد متخلخل (بافت اسفنجی) سریع‌تر می‌پزد و موادی که بافت محکم‌تر و یکپارچه‌تری دارند، دیرتر به طبخ کامل می‌رسند.

– غذایی که در کنار دیوارهای ظرف قرار دارد، زودتر می‌پزد. بنابراین حتما در طی زمان طبخ، چند بار غذا را هم بزنید تا طبخ یکنواختی انجام شود.

کد خبر 757400 منبع: همشهری آنلاین

  • خوشمزه‌ترین خوراکی که می‌توانیم صبح‌ها با شیر بخوریم

  • شیرینی خانگی | کیک ‌دورنگ، یار غار چای عصرانه

  • چگونه دلمه برگ مو را تزئین کنیم؟

  • با این روش یک املت متفاوت درست کنید

  • یک کتلت خاص برای گیاهخواران

  • شغل عجیب و غریب مردی که وظیفه‌اش کُشتن هشت «نفر» در روز است

  • در این دولت اگر کسی خطا می‌کند چون قصد خدمت دارد اجر دارد | دولت رئیسی شبانه‌روز در حال خدمت است | همسایه‌ها برای رابطه با ایران صف کشیده‌اند

  • توضیحات مهم سازمان اداری استخدامی درباره تغییر ساعت کار کارمندان

  • مصوبه شورای رقابت برای خودروهای مونتاژی اجرایی می‌شود | اعلام قیمت برخی خودروها تا هفته بعد

  • استقلال خودزنی کرد | دولت از پرسپولیس حمایت می‌کند | مردم توقعی به جز قهرمانی آسیا از تیم ملی ندارند

  • انتخاب عجیب برای بازی پرسپولیس؛ داوری با ۲ اشتباه بزرگ به سود سپاهان!

  • نرخ رشد جمعیت ایران در این سال صفر می‌شود | عامل تلخ توقف رشد جمعیت در کشور | تسهیلات فرزندآوری زوجین را به بچه‌دار شدن ترغیب نمی‌کند

  • شغل عجیب و غریب مردی که وظیفه‌اش کُشتن هشت «نفر» در روز است

  • زیر تابوت من را قلعه نویی می گیرد اما انگار باید به پروین هم آماده باش بدهیم | یحیی فقط به درد یک کار می خورد!

  • ستاره پرمشتری آماده بازگشت؛ انتخاب پرسپولیس یا استقلال برای فصل آینده

  • آخرین مهلت ثبت‌ نام در طرح یکپارچه فروش خودرو اعلام شد | اسامی خودروهای عرضه شده در سامانه

  • تصاویر واکنش متفاوت زنان و کودکان تماشاگر در لحظه گلزنی رونالدو در لیگ عربستان

  • توضیحات مهم سازمان اداری استخدامی درباره تغییر ساعت کار کارمندان

  • هوس کردم برای پرسپولیس بازی کنم تا قهرمان شویم | برای گرفتن جام شور و شوق عجیبی دارم!

  • ببینید | سارق محکوم خطاب به اژه‌ای: در حقم پدری کنید | رئیس قوه قضاییه: پدری کردن من در حق شما برای زمانی است که … | دو بار آزاد شدی و باز سرقت کردی

  • واکنش تند پرویز پرستویی درباره مهران مدیری | او را خوب می‌شناسم…

  • تصاویر | این شناگر زن ایرانی در گینس رکورد زد

دیدگاهتان را بنویسید